Uncategorized

Maart roert zijn staart

/

Energie vergelijken in maart

Via Consumind vergelijk je gemakkelijk en snel meer dan 23 energieleveranciers in Nederland. Je krijgt direct te zien binnen een paar minuten welke energieleverancier de beste deals hebben vor jouw persoonlijke situatie. Energiebedrijven moeten blijven concurreren en daarom wisselen de prijzen elke maand. Consumind vergelijkt daarom alle energietarieven van energieleveranciers zonder kortingen en cadeaus. Dit zou oneerlijk zijn. Start vandaag nog het energie vergelijken in maart.

Waarom energie vergelijken in maart?

De lente is in aantocht en dat betekent ook dat de temperatuur omhoog gaat. Je verwarming zal een stuk lager gaan maar toch kan de kou die om de hoek komt in maart, roet in het eten gooien. Je energieverbruik kan hierdoor nog flink omhoog gaan, zonder dat je het weet. Met energie vergelijken in maart voorkom je dat je enorm veel moet bij betalen voor die hoge verbruik, doordat je de energietarieven structureel verlaagd. Je hebt hierdoor geen last van stijgende prijzen over het hele jaar, omdat je ze voor een langere periode vast zet. Mooi meegenomen toch? Zo weet je zeker dat je van de zomer niet te veel betaalt voor je gas en stroom.

Start gelijk

Je kunt direct starten met energie vergelijken en het is binnen 5 minuten al klaar. Fluitje van een cent toch! Je kunt hiermee tot wel 300 euro per jaar besparen, door alleen te overstappen naar een andere energieleverancier met voordelige energietarieven in maart.  Vul je gegevens in op de website van Consumind en ga naar de energievergelijk. Je krijgt binnen een paar minuten verschillende energieleveranciers te zien die met elkaar vergeleken zijn. Zit er een voordelige energieleverancier bij en kun je besparen? Stap dan direct over door je gegevens in te vullen en de aanvraag te versturen. Na veertiendagen ben je officieel overgestapt en profiteer je van de voordelige energietarieven die je hebt verkregen met energie vergelijken. Wat houd je tegen? Start vandaag nog met energie vergelijken en bespaar tot wel 300 euro per jaar alleen al op je energiekosten. Moet je na gaan als je al je contracten vergelijkt met verschillende aanbieders. Start nu!