Blog

Een nieuwe auto

autohuur op curacao
/

Jack droomt van een auto met financial lease

 Jack speelt altijd met auto’s. Binnen, buiten, op school en thuis. Hij speelt gewoon altijd het liefst met auto’s. Dat vindt hij leuk om te doen en dus doet hij het graag. Thuis heeft hij een grote bak met binnen auto’s. In de schuur staat een iets kleinere bak met buiten auto’s. De auto’s voor buiten mogen vies worden, want deze zijn toch al oud en beschadigd. Zijn meest mooie auto’s zitten in de bak voor binnen.

Buiten speelt hij graag met de auto’s in de tuin of in de zandbak. Dan kan hij namelijk hele dorpen bouwen voor zijn auto’s, met wegen, huizen, garages en parkeerplekken. Zijn fantasie gaat helemaal los.

Binnen heeft hij veel speelgoed, zoals een autowasstraat en wegen die hij aan elkaar kan verbinden om een wegennet te maken. Maar soms speelt Jack ook gewoon met de auto’s op de houten vloer van de woonkamer.

Elke dag heeft Jack weer een andere favoriete auto. Hij kan niet wachten tot hij 18 is en autorijlessen kan gaan volgen. Hij wilt namelijk graag zijn rijbewijs hebben om vervolgens zelf een auto te kunnen kopen. Hoe sneller, hoe beter. Echt waar hoor. Jack fantaseert daar al flink over.

Op de computer heeft hij een spel waarin hij al flink oefent. Voor zijn verjaardag heeft hij een stuur gekregen met pedalen. Door het spel op het computerscherm en het stuur met pedalen lijkt het net alsof hij in een echte auto zit. Hij speelt dan graag racespellen, maar rijdt ook vaak voorzichtig, zodat het net lijkt alsof hij in een echte stad zit. Na zo’n dag alleen maar spelen valt Jack vaak gelijk in slaap.

Auto met financial lease

Met behulp van het internet heeft hij alles al uitgestippeld. Als hij 18 is, gaat hij eerst rijlessen volgens mij Jo-rijschool, want dat is de vader van een vriendje van Jack. Hij gaat dan een versneld programma volgen waarin hij in 10 dagen zijn rijbewijs kan halen.

Vervolgens gaat hij via Rosfinance.nl een auto aankopen met een financial lease. De financial lease maakt het mogelijk dat Jack de auto van zijn dromen kan kopen. Dat wordt een Audi, denk Jack. Met een financial lease contract is dat zo geregeld. Vervolgens zal hij een bepaald bedrag maandelijkse betalen voor de financial lease van zijn droomauto.

Jack heeft het al bepaald. Zijn droomauto heeft hij op zijn 18e met behulp van een financial lease.